Председателят на Общинския съвет е домакин на работна среща за обсъждане на Стратегията за развитие на младите хора в Плевен

838

На 10 май 2016 г. от 14 часа в зала „Плевен“ на областната управа ще се проведе работна среща на тема "Публично обсъждане на Стратегия за развитие на младите хора в Плевен 2016-2020”. Домакин на срещата е председателят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев.

За обсъждането са поканени всички млади хора, навършили 18 години, които се интересуват за своето бъдеще и бъдещето на Плевен. Като гости се очаква да присъстват Цецка Цачева - председател на 43-то народно събрание, Милена Дамянова - председател на Комисията по образование и наука в 43-то народно събрание, Георг Георгиев - народен представител в 43-то народно събрание и председател на М ГЕРБ, Владислав Николов - народен представител в 43-то народно събрание, Ралица Добрева - областен управител на област Плевен.

Инициативата за срещата е на най-младия общински съветник в Плевен Йордан Грижов. В качеството си на зам.-председател на Постоянната комисия „Младежки дейности, спорт и туризъм” на Общински съвет – Плевен той ще направи и мултимедийна презентация по темата. Очакванията са на срещата да бъдат дадени още нови конструктивни предложения и инициативи, които да залегнат в Стратегията.

След обобщение на всички направени предложения Стратегията ще бъде внесена в Общински съвет - Плевен за обсъждане и приемане.

Свалете в PDF

Още новини Всички новини

Плевен с писмо до финансовото…

четвъртък, 25 април 2024
59

Приеха промени в Културния календар…

четвъртък, 25 април 2024
60

Плевен има нов почетен гражданин…

четвъртък, 25 април 2024
53

С детски поздрав за Великден…

четвъртък, 25 април 2024
76