Плевен с Първи национален детски турнир по таекуон - до, надпреварата е под патронажа на Председателя на Общинския съвет

885

Първи национален детски турнир по таекуон - до за Купа Плевен събира на 8 октомври /събота/ в Спортна зала „Спартак“ в Плевен представители на спортни клубове от цялата страна. Организатори на турнира са БФ Таекуон - до ITF и Таекуон - до клуб „Атила“ - гр.Плевен. Надпреварата е под патронажа на Председателя на Общински съвет – Плевен Мартин Митев.

В състезанието ще вземат участие деца в три възрастови групи - 8-9 години, 10-11 години и 12-13 години. Началото на срещите е от 10,00 часа. Според предварителната програма официалното откриване на турнира е от 13,00 часа в зала „Спартак“, тогава ще бъдат връчени и наградите на класиралите се до момента състезатели в отделните възрастови групи и дисциплини.

За откриването се очакват кметът на община Плевен Георг Спартански, президентът на БФ Таекуон - до ITF Марио Богданов, треньорът на националния отбор на България по Таекуон - до Ким Унг Чол IX дан, представители на Министерството на младежта и спорта.

Първият национален детски турнир по таекуон - до за Купа Плевен ще се проведе по състезателните правила на Международната Федерация по Таекуон - до ITF и БФ Таекуон - до ITF.

Свалете в PDF

Още новини Всички новини

Избраха експерт-счетоводители за заверка на…

четвъртък, 26 септември 2024
252

Минута мълчание за Ева Маринова…

четвъртък, 26 септември 2024
274

Пепо Петков положи клетва като…

четвъртък, 26 септември 2024
153

Общинският съвет заседава на 26…

сряда, 25 септември 2024
76