Плевен с нова здравна инвестиция

1270

Председателят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев бе сред гостите днес на откриването на нова специализирана клиника по физиотерапия в града. В присъствието на редица официални гости, партньори и приятели д-р Мария Колева представи официално клиника "Физиомед". Церемонията започна с водосвет за здраве и успехи.

“Искам да благодаря на всички, че се отзовахте на поканата да присъствате на това хубаво събитие. Преди повече от 20 години започнахме да израстваме професионално и от малка физиотерапия, стъпка по стъпка, създадохме този проект – клиника "Физиомед". Смятам, че усилията ни си заслужаваха“, обърна се към присъстващите д-р Колева. Тя отбеляза, че в клиниката се предлагат възможно най-модерните услуги, и то на европейски ниво. „Най-важното е, че се опитваме да решаваме проблемите на всички пациенти и смятам, че успяваме. В основата на нашия труд е да върнем на пациентите тяхната увереност, да се чувстват здрави, да живеят без болка и да гледат с позитивизъм на живота“, сподели още тя.

Поздрав по повод новата здравна инвестиция в Плевен отправи и  Председателят на Общинския съвет Мартин Митев. „Радвам се, че за пореден път имам възможност да присъствам на откриването на инвестиция в сферата на здравеопазването в нашия град. През последните години Плевен се очерта като център, в който здравният сектор се развива усилено и неслучайно Община Плевен получи в края на миналата година приз „Инвестиция в здраве“. Тук се лекуват не само пациенти от Северна България, но и от други части на страната, за лечение идват и пациенти от чужбина. Много са малко обаче смелчаците като д-р Колева, които инвестират не в активното лечение, а в продължителното лечение, рехабилитацията, палиативните грижи и долекуването“, отбеляза Мартин Митев. Той поздрави д-р Колева за смелостта й да се хвърли в тази част на здравеопазване и й пожелая успех, а постигнатото - да й носи удовлетворение и радост. От името на Общинския съвет Мартин Митев подари на екипа на здравното заведение икона на Св. Георги Победоносец като символ на успеха и победата.

Гости на събитието бяха още арх.Невяна Иванчева - заместник кмет на Община Плевен, която също поздрави домакините и пожела успех на клиниката. Събитието уважи и зам.-областният управител Д-р Красимир Трифонов.

В клиника "Физиомед" на всеки пациент се предлага индивидуална комплексна лечебно оздравителна програма с модерна физиотерапия с над 26 вида различни процедури. В клиниката работят висококвалифицирани специалисти с най-съвременна апаратура.

Свалете в PDF