Общинският съветник Пепо Петков стана дядо за четвърти път

176

Общинският съветник от състава на Общински съвет - Плевен, Пепо Петков стана дядо за четвърти път. Радостната новина той сподели лично днес с колегите си на свиканата извънредна сесия на местния парламент.

„Днес голямата ми дъщеря Виолина ме дари с четвърто внуче - Никола! Няма по-голяма радост от това. Да ни е жив и здрав и заедно с другите три много да ни радва“, сподели Пепо Петков и почерпи колегите си по случай появата на най-малкия член в семейството му.

Малкият Никола е четвърти внук за местния старейшина. Момченцето е проплакало на 9 септември в МБАЛ „Авис Медика” - Плевен. Пепо Петков благодари на дъщеря си Виолина и съпруга й Цветан за голямата радост, както и на д-р Славов и екипа му от МБАЛ „Авис Медика“ за положените грижи.

Само преди 10 месеца Пепо Петков стана горд дядо на още едно момченце - малкия Даниел, а преди две години на бял свят се появи и внукът му Теодор. Най-голяма е каката Пламена, която вече е на 3 години, сподели гордият дядо и пожела на колегите си такива поводи за радост и в техните семейства.

От името на Общински съвет - Плевен поздрав към Пепо Петков отправи председателят Мартин Митев, който пожела на малкия юнак да расте здрав и щастлив, да радва много своите родители и да се гордее с дядо си.

Свалете в PDF

Още новини Всички новини

Общинският съветник Георги Славов с…

понеделник, 20 септември 2021
39

Мартин Митев, председател на ОбС…

сряда, 15 септември 2021
183

Отчетът на общинския бюджет за…

вторник, 14 септември 2021
83

ПГ по облекло и текстил…

четвъртък, 09 септември 2021
175