Нова банкова инвестиция в Плевен

1044

„Откриването на нов клон на банка в Плевен за мен означава, че бизнесът в града ни се развива, защото банките и бизнесът са неразривно свързани.“

Това заяви днес Председателят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев на официалното откриване на новия клон на Банка Пиреос България в Плевен. От свое име и от името на местния парламент Мартин Митев пожела успех на екипа на банката, много удовлетворени клиенти и нови дългосрочни партньорства.

„Съчетавайки високия професионализъм, който Банката притежава с бизнес интересите и социалната отговорност вие успявате да направите най-трудното - да спечелите доверието на вашите клиенти“, каза на откриването Председателят на Общинския съвет и подари икона на Свети Никола - покровител на банкерите. След водосвет за здраве и успех на начинанието, Мартин Митев и Любомир Пунчев - изпълнителен директор на банката, прерязаха лентата на новия банков клон и го обявиха официално за открит.

Официални гости на днешното събитие бяха още зам.- председателят на Общински съвет - Плевен Петя Василева, зам.-кметът на Община Плевен Милен Яков, представители на институции, бизнесмени, клиенти и служители на банката.

Свалете в PDF