Комисии в Общинския съвет обсъждат искане за ремонт на улици в с.Бохот

810

„Във връзка с изготвяне на бюджета на община Плевен за 2019 година, моля да бъдат взети предвид нуждите от допълнителни средства за кметство Бохот. Неотложната нужда от ремонт на уличната мрежа произтича вследствие поройните дъждове от тази и предходната година.“

Това се казва в писмо от кмета на кметство Бохот Цветан Кънев, внесено до председателя на Общински съвет - Плевен, Мартин Митев с копие до кмета на Общината Георг Спартански. Към преписката е приложено и КСС, изготвено от местната управа. В КСС-то поименно са посочени улиците за текущ и основен ремонт в населеното място, както и общата стойност на ремонта с ДДС.

Списъкът на улиците за текущ ремонт в Бохот включва 10 обекта с обща площ 1150 кв. м. Посочената обща сума, необходима за ремонтите, е 57 500 лв.

Списъкът на улиците за основен ремонт включва 2 обекта - ул. „Дунав“ и ул. „Христо Ботев“. Общата им площ е 2800 кв. м, а посочената стойност на ремонтните дейности е 435 000 лв.

Преписката от кметство Бохот ще бъде обсъдена в две от постоянните комисии в Общинския съвет - ПК "Общинска собственост и инвестиционна политика" и ПК "Бюджет и финансова политика". Предстои насрочване на датите за заседания.

Свалете в PDF

Още новини Всички новини

Плевен с писмо до финансовото…

четвъртък, 25 април 2024
73

Приеха промени в Културния календар…

четвъртък, 25 април 2024
66

Плевен има нов почетен гражданин…

четвъртък, 25 април 2024
62

С детски поздрав за Великден…

четвъртък, 25 април 2024
81