Неделя 26 Мар 2017

Ръководство на Общински съвет - Плевен

IMG 4864ПРЕДСЕДАТЕЛ: Мартин Тодоров Митев

Телефон: + 359 064/ 801 108

Факс: + 359 064/ 824 893

Електронна поща: obs@pleven.bg

 

Приемни дни: Всяка сряда от 14.00 ч. до 16.00 ч.

 Записване: Лично на адрес – гр.Плевен, пл.”Възраждане” № 2, ІІ етаж, стая № 35 или на телефон: + 359 877/ 11 28 79Мартин Митев е роден на 11 април 1971 г. По образование е икономист. Завършил е Стопанска академия „Димитър Ценов” – гр. Свищов, специалност „Международни икономически отношения”. След това завършва и магистратури по „Здравен мениджмънт” и „Застрахователно и социално дело“  в същата академия. Професионалната си кариера започва в Медицински университет - Плевен и УМБАЛ - Плевен. През периода декември 2009 г. – октомври  2013 г. е директор на РЗОК – Плевен, а от ноември 2013 до май 2015 г. - изпълнителен директор на МБАЛ „Света Марина“ – гр. Плевен. От май 2015 г. заема отново поста директор на РЗОК - Плевен. Хонорован преподавател е към Медицински университет - Плевен.

Мартин Митев е втори мандат в Общински съвет - Плевен. През мандата 2011 – 2015 г. е общински съветник и председател на групата съветници от ГЕРБ. От ноември 2015 година е избран за Председател на Общински съвет - Плевен. Семеен, с две дъщери.
ЗАМЕСТНИК - ПРЕДСЕДАТЕЛИ:Boiko TodorovБойко Йорданов Тодоров


Бойко Тодоров е роден на 19 юли 1979 г. в Плевен. Завършил е ВТУ „Св. св. Кирил и Методий” - бакалавър „Педагогика” и магистър „Финанси”. Има повече от осем години опит в банковата сфера с прекъсване за една година, по време на която е бил директор на „Дирекция бюро по труда” - Плевен, в момента е управител на банков клон на „Сосиете Женерал Експресбанк” АД. Издигнат е за общински съветник в Общински съвет - Плевен от Коалиция за промяна /БСП и ПК "Тракия"/. Семеен, с едно дете. 

Zdravko GeorgievЗдравко Хараламбиев Георгиев 

Здравко Георгиев е 38-годишен, висшист, завършил е специалност „Международни икономически отношения”. Избран е за общински съветник в Общински съвет - Плевен, мандат 2015-2019 от листата на политическа партия „Български демократичен център - БДЦ”. Председател е и на групата съветници "БДЦ"

Общински съветник трети мандат.

 


Kalin PopovskiКалин Николов Поповски


Д-р Калин Поповски е роден на 06.03.1965 г. Завършил е медицина в МУ - Плевен. Придобил специалност по „Акушерство и гинекология” в СБАЛАГ „Майчин дом“ - София и специализация по Здравен мениджмънт във ВМА - София. Работил e като участъков лекар в Здравна служба - Садовец, област Плевен. От 1.01.1995 г. е лекар ординатор в Катедра „Акушерство и гинекология” в УМБАЛ - Плевен. Член е на Съвета на директорите на УМБАЛ „Д-р Георги Странски” - Плевен. През мандат 2003-2007 г. е председател на Комисията по здравеопазване и социални дейности в Общински съвет. Същата комисия е избран да оглавява и през настоящия мандат. Д-р Поповски е председател и на Комисията за финансово подпомагане на двойки, семейства и лица с репродуктивни проблеми на територията на община Плевен. Председател е и на Областната структура на ВМРО-БНД. Семеен, с едно дете.

 

 


Petia VasilevaПетя Крумова Василева


Петя Василева e магистър по английска филология от СУ „Кл. Охридски”. Работила е като учител по английски език в ГПЧЕ - Плевен, асистент по английски език във ВНВВУ „Г. Бенковски” - Долна Митрополия, Директор на училища по езици и компютри „Фарос” - Плевен. От 2006 г. е собственик и управител на Образователен център „Комлед”. В Общински съвет – Плевен е трети мандат от групата на ПП ГЕРБ. В настоящия мандат оглавява ПК "Култура, вероизповедания и международна дейност" и специализираните комисии по решаване на жилищните нужди на гражданите и по разпределяне на средства за съфинансиране на проекти в сферата на културата. Петя Василева е съучредител на Фондация „Св. Иван Рилски” за подпомагане на жени с рак на гърдата и управител на Фондация „Родова памет”. Семейна, с три деца и с внучка. 

Pepo Petkov 2Пепо Василев Петков


Пепо Пеков е роден на 12 октомври 1962 година. Завършил е Стопанска академия „Д.А.Ценов“ - гр. Свищов, специалност „Стопански и финансов контрол“ - бакалавър и специалност „Бизнес анализ“ - магистър. Има професионален опит в  изготвяне на проектна документация и кредитиране. От април 2008 г. до момента е регионален мениджър на „Изи Асет Мениджмънт“ АД, гр.Плевен.

 

Пепо Петков е втори мандат в Общински съвет - Плевен. Избран е за общински съветник в Общински съвет - Плевен, мандат 2015-2019 от листата на МК „Плевен може - Плевен побеждава“. В настоящия мандат е председател на ПК по „Бюджет и финансова политика“.